Sediile giganţilor din România: cum este să lucrezi la P&G, Pepsi sau Microsoft

Sediile giganţilor din România: cum este să lucrezi la P&G, Pepsi sau Microsoft

Spaţiile de relaxare, tehnologiile care permit un stil de lucru flexibil, acceptul pus pe colaboare şi spaţiile informale de lucru sunt din ce în ce mai prezente în birourile companiilor în prezent, devenind aproape un must în orice amenajare, pe măsura ce noile generaţii intră în câmpul muncii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul P&G din România este în zona Pipera, iar gigantul FMCG a implementat în sediul de pe plan local de ani de zile elemente care acum au devenit aproape un must în orice amenajare de birou. Un alt element definitoriu al biroului local este Studioul de Colaborare Video, unde este implementată tehnologia de teleprezenţă, care asigură şi facilitează colaborarea, în acelaşi timp cu reducerea costurilor deplasărilor, astfel încât cineva poate să “fie departe, fără ca de fapt să părăsească biroul”, povesteau îin 2010 oficialii P&G pentru Wall-Street într-un reportaj la sediul companiei din Iride Business Park.
 
În plus, angajaţii P&G au la dispoziţie şi o sală specială de lectură în sediul Iride – Silent Room – gândită pentru a asigura un cadru optim concentrării.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările