Se redeschide primul magazin gol din România. Rafturile goale aşteaptă donaţii de haine

Se redeschide primul magazin gol din România. Rafturile goale aşteaptă donaţii de haine

Se redeschide primul magazin din România în care rafturile sunt goale. Spaţiul a fost gândit intenţionat aşa, tocmai pentru ca oamenii să poată veni să doneze hainele pe care nu le mai îmbracă şi care vor ajunge la familii cu posibilităţi materiale reduse. Anul trecut, o cantitate record de peste 30 de tone de haine a fost donată în doar două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tu ai o garderobă plină. Noi avem rafturile goale. Din nou”, este sloganul sub egida căruia se redeschide, pentru a doua ediţie, magazinul The Empty Shop din mall Promenada.

În perioada 24 aprilie – 19 mai, The Empty Shop îşi va pune la dispoziţie rafturile goale pentru ca cei care au haine pe care nu le mai poartă, dar care se află într-o stare bună.

Hainele vor fi sortate, curăţate şi împrospătate, iar la final vor fi donate familiilor nevoiaşe şi copiilor din zone cu risc de abandon şcolar.

Cantitate record de haine strânsă anul trecut

Anul trecut, The Empty Shop, campania destinată donaţiilor de haine iniţiată de Promenada şi desfăşurată în alte 12 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, a reuşit să atragă, în doar două săptămâni, peste 10.000 de donatori şi o cantitate record de haine, aproximativ 30 de tone, stabilind, astfel, un record naţional. Aceasta a fost cea mai mare colectă făcută în România şi a reuşit să strângă, cu implicarea masivă a vizitatorilor centrelor comerciale, 10 tone de haine în plus faţă de ţinta propusă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: