Safari la români: În jur de 500 de conaţionali plătesc din greu ca să vadă lei, gorile şi girafe în Africa. Costul unui sejur pleacă de la 1.700 de euro

Safari la români: În jur de 500 de conaţionali plătesc din greu ca să vadă lei, gorile şi girafe în Africa. Costul unui sejur pleacă de la 1.700 de euro

Călătoriile în Africa devin tot mai populare   FOTO National Geographic

Peste 500 de români vor plăti în acest an în jur de 2.000 de euro pentru circuite în ţări africane ca Ghana, Tanzania, Uganda, Kenya, Togo sau Rwanda, iar principalul punct de atracţie este safari-ul, în care turiştii pot vedea în mediul lor natural animale precum lei, gorile, antilope sau girafe.

„Românii încep să prindă gustul Africii şi al safari-ului. Dacă anul trecut am trimis grupuri în Kenya, în acest an am extins oferta cu ţări precum Gabon, Nigeria, Ghana, Uganda, Tanzania, Togo sau Rwanda“, a declarat Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, citat de Mediafax.
 
Costul: între 1.700 de euro şi 3.000 de euro pentru o vacanţă.
 
„În aceste vacanţe turiştii sunt atraşi cel mai mult de safari, unde pot vedea diverse animale, de la lei şi gorile, până la antilope sau girafe. Pe locul doi ca atractivitate sunt zilele de plajă la ocean, pentru destinaţiile care beneficiază de litoral“, a mai spus Burcea.
 
Acesta a afirmat că cei care merg în astfel de excursii sunt persoane cu un nivel intelectual superior şi cu venituri ridicate. „Doar permisul de vizitare a zonelor în care pot fi văzute gorilele din Rwanda costă 400 de dolari“, a adăugat el.
 
Mai puteţi citi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: