Ryanair recrutează însoţitori de bord fără experienţă din România. Ce salarii oferă

Ryanair recrutează însoţitori de bord fără
experienţă din România. Ce salarii oferă

Compania aeriană Ryanair recrutează personal pentru bazele sale din Europa, dorind să angajeze însoţitori de bord şi din România. Experienţa anterioară nu este necesară.

Ştiri pe aceeaşi temă

În următoarele săptămâni, Crewlink, partener de recrutare pentru Ryanair, va găzdui sesiuni de recrutare în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Compania oferă un curs de formare complet şi nu este necesară o experienţă anterioară în domeniu. După finalizarea cursului de formare aplicanţii vor avea oportunitatea de a fi repartizaţi la una din bazele europene ale Ryanair. 

În prezent, Ryanair are peste 9.000 de însoţitori de bord. Compania le oferă numeroase beneficii, precum: curs de formare gratuit, alocaţie plătită pe durata cursului de formare, uniformă gratuită în anul 1 şi alocaţie pentru uniformă în anul 2.

Totodată, noii recruţi primesc 750 de euro alocaţie. Salariul de bază este competitiv, existând şi bonus de productivitate, ore de serviciu plătite / bonus din vânzări. Câştigurile în anul 1 sunt cuprinse între 17.000 de euro şi 23.000 de euro.

De asemenea, există şi oportunităţi de promovare şi contract garantat pentru 2 ani cu opţiunea ulterioară de contract permanent, dar şi varietate în alegerea bazelor. Însoţitorii au program stabil de 5 zile de lucru / 3 libere, dar şi avantaje de călătorie pentru staff.

Program de recrutare

18/04/2018

Iaşi

19/04/2018

Cluj-Napoca

02/05/2018

Timişoara

03/05/2018

Bucureşti

18/05/2018

Bucureşti

23/05/2018

Cluj-Napoca


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările