Ryanair introduce noi zboruri pe ruta Bucureşti – Timişoara

Ryanair introduce noi zboruri pe ruta Bucureşti – Timişoara

Pentru perioada vacanţei de iarnă, compania a introdus 26 de noi zboruri, cu aproape 5.000 de locuri adiţionale, oferind clienţilor noi oportunităţi de escapade la tarife reduse. Compania intenţionează să aducă noi îmbunătăţiri, parte a programului „Always Getting Better”, care include mai multe rute, noi dezvoltări digitale şi tarife mai mici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania aeriană Ryanair a anunţat miercuri că a programat 26 de zboruri suplimentare pe ruta Bucureşti – Timişoara şi retur, pentru perioada vacanţelor de iarnă, oferindu-le clienţilor chiar mai multe escapade la tarife reduse cu peste 4.900 de locuri extra.
 
“Ryanair este încântată să introducă 26 de zboruri suplimentare pe ruta noastră românească Bucureşti – Timişoara, cu peste 4.900 de locuri adiţionale, disponibile pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com – oferindu-le clienţilor noi oportunităţi de escapade la tarife reduse în perioada vacanţelor de iarnă. Pentru a sărbători aceste zboruri extra, scoatem la vânzare locuri pentru ruta Bucureşti – Timişoara de la doar 4.99€, pentru călătorii în perioada noiembrie – martie, şi care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Vineri, 15 septembrie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoţionale, clienţii trebuie să se grabească şi să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat Olga Pawlonka, Ryanair.
citeste totul despre: