UPDATE Reţeaua Orange, probleme de funcţionare în mai multe zone din ţară. Reacţia companiei

UPDATE Reţeaua Orange, probleme de funcţionare în mai multe zone din ţară. Reacţia companiei

Unii utilizatori din Bucureşti au semnalat că problema a fost remediată.

Reţeaua mobilă şi de date Orange întâmpină probleme de funcţionare, marţi seară, în mai multe zone din România. Reprezentanţii Orange au anunţat prin intermediul unei postări pe Facebook că „unii dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 21:00 Orange a anunţat că serviciile sale funcţionează în parametri normali acum.
 
„Serviciile Orange funcţionează acum în parametri normali. Recomandăm să daţi un restart telefonului dacă întâmpinaţi în continuare dificultăţi“, a anunţat compania pe Facebook.
 
Ştirea iniţială:
 
Utilizatorii reţelei de telefonie Orange nu au putut efectua apeluri şi nu au putut accesa datele mobile. Incidentul a fost semnalat de mai mulţi utilizatori pe pagina de Facebook a companiei. Problema a fost semnalată din utilizatorii din mai multe oraşe, precum Bucureşti, Iaşi, Braşov, Buzău şi Cluj.
 
În urma unei întrebări primite pe pagina oficială de Facebook, compania a anunţat că într-adevăr există probleme de reţea.
 
„În acest moment, intampinam dificultati in ceea ce priveste utilizarea serviciilor de voce si date in zona ta. Tehnicienii nostri lucreaza deja la remedierea incidentului. Iti multumim pentru intelegere si iti cerem scuze pentru neplacerile create. Roxana - Orange Facebook Team”, conform unui comentariu publicat pe pagina de Facebook a companiei.
 

Ultimele probleme de acest gen au fost întâmpinate de utilizatorii Orange în martie 2019, când reţeaua nu a fost funcţională timp de mai multe ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: