Promisiunea Guvernului pentru şoferi: taxa de pod de la Feteşti va fi eliminată complet până la 1 septembrie

Promisiunea Guvernului pentru şoferi: taxa de pod de la Feteşti va fi eliminată complet până la 1 septembrie

Înainte de eliminarea taxei s-au format cozi kilometrice în zona podului de la Feteşti

Taxa la podul peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă va fi eliminată complet până la 1 septembrie, nu doar în zilele de weekend.

Anunţul a fost transmis de şeful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură, Alexandru Năstase, citat de Mediafax.

"Avem aglomeraţie inclusiv în timpul săptămânii, în zilele de marţi, miercuri sau joi.
M
ăsura de sistare a taxei doar pe perioada weekendului nu este suficientă", a declarat Năstase.

Un ordin al lui Năstase, publicat joi seara în Monitorul Oficial, a prevăzut eliminarea plăţii la fiecare sfârşit de săptămână până la 1 septembrie, de vineri, ora 13.00, până luni, ora 13.00, precum şi joi, 14 august, începând cu ora 13:00, având în vedere că pe 15 august este zi nelucrătoare pentru bugetari.

Criticile premierului şi-au făcut efectul

Măsura vine după ce premierul Victor Ponta a criticat, joi, în Guvern, faptul că CNADNR nu a fost capabilă să introducă un sistem prin care şoferii să poată achita taxa rapid, fără să aştepte la rând.

"Am reuşit ca întotdeauna, când o instituţie sau o companie nu e în stare să rezolve o problemă simplă, CNADNR a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti.
Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că... nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo, la Feteşti.
Ţinem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei şi faptul că CNADNR e atât de incompetentă încât nu e în stare să facă un sistem să poată oamenii să treacă mai repede, să plătească, nu e vina oamenilor
", a declarat Victor Ponta joi, în şedinţa de Guvern.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: