Producătorul de anvelope care se reorientează către măşti de protecţie

Producătorul de anvelope care se reorientează
către măşti de protecţie

Michelin trece de la anvelope la măşti

Producătorul de anvelope Michelin va începe să confecţioneze măşti de protecţie inclusiv în fabricile pe care le are în România, acestea urmând să fie livrate atât propriilor muncitori, atunci când fabricile vor fi redeschise, cât şi spitalelor, notează Profit.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michelin anunţase recent, într-un comunicat de presă, că va începe să producă măşti de protecţie utilizând imprimante 3D.

Potrivit comunicatului companiei, primele sunt măştile FFP2, pe care Michelin le produce în parteneriat cu Central Commision of Nuclear Energy (CEA) şi alte companii, cum ar fi Porcher.

Prototipurile au fost produse cu imprimante 3D, iar după certificarea lor urmează producţia unui număr de 15 milioane de măşti.

Cu câteva zile în urmă, la sfârşitul lunii martie, Michelin România a oprit producţia la cele două fabrici, de anvelope şi cord metalic, pe care le are în Zalău, în contextul pandemiei de coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: