Primăria Slatina vrea să investească 8 milioane de euro într-o centrală fotovoltaică

Primăria Slatina vrea să investească 8 milioane de euro într-o centrală fotovoltaică

Centrala fotovoltaică va avea o putere instalată de 1,5 MW, iar valoarea investiţiei se ridică la 8,03 milioane de euro, în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile FOTO Adevărul

Primăria Slatina vrea să construiască o centrală fotovoltaică cu o putere instalată de 1,5 MW, pentru care este dispusă să aloce o sumă totală de 35,69 milioane de lei (8,03 milioane de euro), în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Obiectul contractului constă în funcţionalitatea parcului fotovoltaic cu o putere de 1,537 MW, livrarea de utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale, dotări necesare contruirii parcului, realizarea probelor tehnologice şi punerea în functiune a parcului fotovoltaic, cuprinzând activităţile, potrivit specificaţiilor detaliate în proiectul tehnic elaborat de proiectant“, se arată într-un anunţ al primăriei, citat de Mediafax.
 
Compania va construi centrala fotovoltaică va fi selectată printr-o licitaţie deschisă care va fi organizată în 26 septembrie.
 
Investiţia va fi finanţată în proporţie de 98% din fonduri nerambursabile din Programul operaţional sectorial creşterea competitivităţii economice şi 2% din sursele primăriei.

Mai puteţi citi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: