Premieră naţională. Vodafone a lansat primele servicii mobile 5G în România

Premieră naţională. Vodafone a lansat primele servicii mobile 5G în România

Vodafone România a activat miercuri, în premieră, primele staţii radio 5G din România şi permite românilor să aibă acces la specificaţiile acestei tehnologii de ultimă generaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clienţii Vodafone România vor putea beneficia de serviciile 5G furnizate de Vodafone România din momentul în care telefoanele 5G vor fi disponibile pe piaţă. Ei se pot înregistra pe site-ul Vodafone pentru a beneficia primii de aceste servicii.

„Reţeaua noastră 5G este acum activă în zonele aglomerate din Bucureşti şi se va extinde în alte câteva oraşe mari din România până la finalul anului 2019”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Vodafone România a fost prima companie care a furnizat servicii GPRS (în 2001) şi mai apoi servicii 3G (în 2005) şi 4G (în 2012). Anul trecut, Vodafone România a lansat prima reţea NB-IoT din România cu acoperire naţională. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: