Poşta Română va vinde din iunie asigurări

Compania Naţională Poşta Română va începe până la finele lunii iunie un proiect pilot de intermediere în domeniul asigurărilor, activitate din care estimează că va obţine până la sfârşitul anului venituri de aproximativ şase milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Activitatea de intermediere va demara printr-un proiect pilot la sfârşitul primului semestru, urmând ca, în funcţie de rezultatele obţinute, să fie extinsă la nivelul întregii reţele de oficii poştale informatizate atât din mediul urban cât şi din cel rural", a anunţat compania, potrivit Mediafax.

Printre tipurile de poliţe accesibile prin intermediul reţelei poştale se vor număra poliţele de răspundere civilă obligatorie (RCA), poliţe de asigurare împotriva dezastrelor naturale (PAID), cele facultative de locuinţă şi cele facultative de călătorie. La începutul lunii aprilie, acţionarii Poşta Română au hotărât modificarea actului constitutiv prin introducerea în obiectul de activitate secundar a codului CAEN 6622 - „activităţi ale agenţilor şi brokerilor de asigurări (asistenţă în brokeraj)".

Intrarea Poştei Române pe piaţa brokerajului din domeniul asigurărilor se înscrie în strategia conducerii operatorului de creştere a veniturilor din alte activităţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările