Ponta va face luni numirile şefilor Direcţiilor Regionale Antifraudă

Ponta va face luni numirile şefilor Direcţiilor Regionale Antifraudă

Premierul vrea ca Direcţia Regională să aibă rezultate în combaterea contrabandei şi a evaziunii fiscale FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că va face luni numirile celor opt şefi ai Direcţiilor Regionale Antifraudă, după care se vor organiza concursuri pentru înfiinţarea acestor structuri regionale, potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o idee de reformă a administraţiei fiscale, un fel de DNA al finanţelor. Va fi complet independentă şi politic, şi administrativ“, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă. 
 
Direcţia Antifraudă va răspunde în faţa premierului şi, totodată, va avea colaborare legală şi directă cu Parchetul şi cu serviciile de informaţii. 
 
Direcţia Regională pentru zona de nord-est a fost înfiinţată la Suceava, întrucât este un judeţ de graniţă, puternic din punct de vedere economic. Aceasta va avea competenţe pe toată regiunea de dezvoltare nord-est, care include zona de nord a Moldovei, a mai declarat Ponta. 
 
Premierul vrea ca Direcţia Regională să aibă rezultate în combaterea contrabandei şi a evaziunii fiscale. „Trebuie să strângem resurse la buget pentru a avea pentru spitale, pentru drumuri, pentru şcoli, pentru mănăstiri, pentru tot ceea ce trebuie întreţinut din banul public“, a spus acesta.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările