Ponta se arată încântat, pe Facebook, de încasările bugetare din TVA în iunie: deşi a scăzut cota la alimente, veniturile au crescut

Ponta se arată încântat, pe Facebook, de încasările bugetare din TVA în 
iunie: deşi a scăzut cota la alimente, veniturile au crescut

Victor Ponta a primit de la ANAF date încurajatoare

„Cu taxe mai mici şi ANAF mai eficient avem dezvoltare economică competitivă, locuri de muncă şi preţuri mai mici“, concluzionează premierul Victor Ponta, observând cifrele primite de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) referitoare la încasările bugetare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O cifră de ultimă oră foarte importantă - am primit de la ANAF datele preliminare privind încasările din TVA operaţiuni interne pentru luna iunie 2015 - 5,067 miliarde RON!“, a postat Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Iată continuarea:
1 - este prima lună în care TVA la alimente şi servicii alimentare a scăzut drastic de la 24 la 9%;
2 - deşi se previziona de diverşi "analişti" că vom avea un impact negativ important la buget, încasările sunt cu 60 milioane de RON ÎN PLUS faţă de aceeaşi lună din 2014! (5 miliarde RON)
3 - pe primele 6 luni din 2015 încasările bugetare din CAS (reduse cu 5% de la 1 octombrie 2014) sunt mai mari decât în primele 6 luni din 2014!

„Sunt convins că Parlamentul va vota aceste obiective“

CONCLUZIE (bazată pe datele concrete, nu pe "opinii" din burtă) - cu taxe mai mici şi ANAF mai eficient avem dezvoltare economică competitivă, locuri de muncă şi preţuri mai mici! Sunt convins că Parlamentul la sesiunea extraordinară din august va sprijini aceste obiective!, a încheiat premierul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: