Petre Daea, noi declaraţii inedite: „Vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Daea FOTO: gov.ro
Petre Daea FOTO: gov.ro

După ce a lăudat în mod special oaia, ministrul Agriculturii aduce acum şi un omagiu vacii româneşti. Aflat la Ialomiţa, pentru a celebra „Ziua porumbului”, Petre Daea a spus că „vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte”.

„În câmp, vezi porumbul cum se recoltează, cu tehnică nouă, şi cum e adus în zootehnie şi transformat acel furaj în lapte, datorită acestui miracol extraordinar! Un miracol care transformă, acest animal, care transformă furajul în lapte”, a spus Petre Daea, potrivit postului Antena 3. Întrebat dacă nu cumva apreciază acum mai mult oaia decât vaca, ministrul a răspuns: „Îmi plac tot atât de mult şi dau atenţie celor două specii în mod egal.”

În luna mai, ministrul a făcut furori pe internet cu o declaraţie privind oaia.  `Oaia este o statuie vie. Argumente sunt în străfundul analizei pentru fiecare. (...) Uitaţi-vă în orice parte a ţării, cât de frumos e acest animal pe păşunile verzi ale ţării româneşti. Frunza o are toata lumea, dar oile ca-n România, nu. Lângă oaie, găseşti o frunză, dar lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, declara  ministrul Agriculturii, Petre Daea.
 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite