Pegas ieftineşte permanent toate bicicletele cu 15%. De ce a luat această decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
444

Pegas începe anul cu o mişcare îndrăzneaţă: scade cu 15 procente preţurile tuturor bicicletelor. Nu este vorba de o promoţie limitată în timp, ci este o decizie permanentă pentru acest an. Reprezentanţii producătorului român spun că astfel continuă campania de protecţie a mediului înconjurător şi de susţinere a sănătăţii prin mişcare.

„Creşterea continuă a numărului de automobile şi lipsa de investiţii în infrastructura ţării au dus la aglomeraţie şi chiar la blocaje pe mai toate arterele din marile oraşe. Petrecem prea mult timp în trafic, inhalăm prea multe gaze poluante, facem prea puţină mişcare. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care compania noastră încearcă în mod constant să se adapteze la climatul socio-economic şi cererii la nivel naţional, prin preţuri mai bune şi locaţii cât mai accesibile, spune Mihai Chipcia, director de vânzări Pegas.

În 2019 Pegas continuă extinderea şi pregăteşte deschiderea a două noi magazine în ţară, după cele trei inaugurate anul trecut, plus vânzarea a trei noi francize. Braşov şi Iaşi sunt oraşele în care primăvara va aduce noile reprezentanţe ale producătorului român de biciclete. Pentru fiecare dintre acestea se preconizează o investiţie de 120.000 – 150.000 de euro, în condiţiile în care anul 2018 a adus companiei creşterea cifrei de afaceri cu 50%.

Dacă anul trecut compania a lansat o hartă a traseelor frecventate în mod deosebit de biciclişti, pentru a facilita crearea de piste dedicate acestora, 2019 se va axa mai mult pe iniţiativele educaţionale.

„Vom avea evenimente cu traineri ce vor învăţa copiii să meargă pe biciclete şi mecanici specializaţi, ce vor împărtăşi abilităţile de a întreţine şi repara o bicicletă. De asemenea, vom lărgi considerabil gama de produse, atât în gama dedicată copiilor, cât şi în zona de vehicule electrice, trotinete şi scutere, astfel încât orice om, de orice vârstă, să găsească un mijloc de deplasare pe gustul său şi ecologic în acelaşi timp”, mai spune Mihai Chipcia, director de vânzări Pegas.

Pegas are în acest moment şapte magazine proprii în toată ţara, o franciză la Braşov şi îşi vinde produsele în alte 300 de magazine partenere.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite