Parteneriat ASIROM - Docbook pentru digitalizarea programărilor la medic

Parteneriat ASIROM - Docbook pentru digitalizarea programărilor la medic

Foto: pexels.com

ASIROM a anunţat implementarea unui nou sistem de programări online pentru clienţii săi, posesori de asigurări de sănătate. Parteneriatul cu Docbook vine după ce tot anul acesta asiguratorul a implementat forţa de muncă digitală în departamentul de Daune Sănătate, dar şi aplicaţia de tip self service myASIROM.

Ştiri pe aceeaşi temă

În parteneriat cu dezvoltatorii Docbook - prima aplicaţie din România pentru programări la medic prin intermediul spaţiului virtual, ASIROM îşi propune să ofere astfel clienţilor săi accesul facil, rapid şi comod la servicii medicale. ASIROM este primul asigurător de pe piaţa din România care oferă clienţilor săi facilităti de programare online pentru servicii medicale. Clinicile partenere sunt semnalizate cu logo-ul ASIROM, insă clienţii ASIROM pot accesa servicii medicale şi în clinici non-partnere, beneficiind de decontare ulterioară integrală, conform contractului de asigurare.

Ne-am dorit să oferim asiguraţilor noştri servicii croite după nevoile lor. Sunt din ce în ce mai mulţi clienţii care utilizează extensiv facilităţile online pentru diverse necesităţi; prin introducerea opţiunii de programare online la medic nu facem altceva decât să răspundem nevoilor asiguraţilor noştri, oferindu-le o variantă modernă de a accesa oricând, de pe orice fel de device conectat la Internet, serviciile medicale necesare”, explică Cristian Ionescu, Director General al ASIROM Vienna Insurance Group. "Estimăm ca, până la sfârşitul anului, programarea online va fi cea mai utilizată modalitate de planificare a vizitelor la medic de către posesorii de asigurări de sănătate Asirom."

Initiativa este aliniată cu două dintre direcţiile noastre strategice: dezvoltarea portofoliului propriu de asigurări de sănătate şi digitalizarea proceselor, având în centru clientul, nevoile sale, calitatea serviciilor şi întreaga experientă a consumatorului pe toată perioada de valabilitate a asigurării, de la achiziţie şi până la expirarea acesteia”, afirmă Cristian Ionescu. 

ASIROM oferă publicului din România două produse de sănătate, Grup Med, dedicat angajatiilor din companii, şi Confort Med, asigurarea individuală de sănătate. Aceste produse de asigurare oferă acoperiri unice pe piaţă asigurărilor de sănătate din România şi se pot personaliza după nevoile clientului.

Parteneriatul cu Docbook se numără printre proiectele de digitalizare iniţiate de ASIROM anul aceasta, după implementarea în departamentul de Daune Sănătate a forţei de muncă digitale, prin roboţii celor de la UiPath (RPA – Robotic Process Automation) şi lansarea myASIROM, o aplicaţie web de tip self service dedicată clienţilor ASIROM prin care aceştia au acces la informaţii complete privitoare la poliţele în vigoare, îşi pot plăti ratele şi verifica situaţia unui dosar de daună. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările