Orban, reacţie la moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe: Sunt jenanţi

Orban, reacţie la moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe: Sunt jenanţi

Ludovic Orban / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că reprezentanţii PSD sunt „jenanţi” prin depunerea la Senat a unei moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, după „dezastrul” bugetar şi financiar pe care l-au creat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu îl felicit pe ministrul Finanţelor că a reuşit într-o viteză foarte mare să iniţieze o rectificare bugetară care ne permite să plătim pensiile, să plătim alocaţiile pentru copii, să plătim firmelor toate concediile medicale şi celelalte concedii maternale care nu au fost decontate de aproape un an de zile, care ne permite să rambursăm TVA în termen legal, că ne permite să plătim lucrările efectuate de companii în cadrul PNDL. Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor, după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat, dar ne bucurăm că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili, care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu îşi asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat”, a susţinut Orban, într-o declaraţie dată presei la Palatul Parlamentului.

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anunţat luni, în plen, depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Grupul parlamentar al PSD din Senat depune moţiunea simplă cu titlul «Guvernarea PNL, numele tău este austeritate»”, a declarat Teodorovici. „Grupul parlamentar al PSD din Senat depune moţiunea simplă cu titlul «Guvernarea PNL, numele tău este austeritate»”, a declarat Teodorovici.

În context, preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a propus programarea dezbaterii moţiunii luni, săptămâna viitoare. „Potrivit art. 166, la moţiunile simple termenul maxim este de şase zile, în consecinţă, eu vă propun să fie săptămâna viitoare, probabil luni, să programăm moţiunea simplă. După verificare vă voi anunţa dacă au fost semnăturile necesare”, a spus Meleşcanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: