Operatorii din turism din Mamaia promovează aeroportul Mihail Kogălniceanu la târgul de rute aeriene din Cracovia

Operatorii din turism din Mamaia promovează aeroportul Mihail Kogălniceanu la târgul de rute aeriene din Cracovia

Aeroportul din Mihail Kogălniceanu va fi promovat alături de Mamaia ca destinaţie turistică

Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) participă alături de Asociaţia Aeroporturilor din România la târgul de rute şi curse aeriene de la Cracovia pentru a promova aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt bucuroasă că am reuşit să ne atingem şi acest obiectiv. In premieră, reuşim să participăm la ROUTES, cu stand finanţat de noi din Taxa de Promovare Mamaia, pentru că nu am convins Autoritatea Naţională pentru Turism că  destinaţiile turistice româneşti trebuie să fie promovate la singurul Târg european de rute şi companii aeriene. Promovăm astfel, pentru prima dată împreună, aeroportul Constanţa, Litoralul, Delta Dunării, oraşul şi judeţul Constanţa ca destinaţii turistice!“, a arătat preşedintele ALDD, Corina Martin, într-un comunicat de presă.

În ultimii doi ani, ALDD a făcut mai multe demersuri pentru a extinde numărul de zboruri, în special în sezonul estival, către şi de la Mihail Kogălniceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările