Oameni de afaceri americani: Există inspectori ai Fiscului care se cred Dumnezei

Oameni de afaceri americani: Există inspectori ai Fiscului care se cred Dumnezei

FOTO Mediafax

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane AmCham a declarat joi, la un eveniment organizat de ANAF că sunt inspectori fiscali care se cred Dumnezei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
"Există situaţii în care câţiva dintre câţiva dintre inspectorii fiscali se consideră mici Dumnezei. Din pixul lor stabilesc, din condei, sarcini inacceptabile în sarcina contribuabililor care, apropo, sunt aici şi îşi plătesc taxele şi impozitele", a spus Ionuţ Simion subliniind că mediul de afaceri îşi doreşte un ANAF corect, iar cartea de vizită a Fiscului sunt tocmai inspectorii fiscali.
 
El a precizat că au nevoie de inspectori pregătiţi care să ştie subiectele despre care vorbim.
 
"ANAF să aibă un management competent. Mă bucur să spun că interacţiunile pe care le-am avut în ultima vreme cu doamna preşedinte Călugăreanu atestă acest lucru. A dechis dialogul cu mediul de afaceri"; a afirmat Simion, scrie Hotnews.
 
El s-a adresat şi ministrului Florin Cîţu, căruia i-a spus: "Eu, în numele mediului de afaceri, domnule ministru, doresc să existe continuitate la ANAF, ca să avem posibilitatea ca împreună să facem o Românie modernă în care toţi contribuabilii îşi plătesc impoztele pe care le datorează, nu pe alea pe care unii inspectori fiscali le fac din pix".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: