O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „România românească“

O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „România românească“

Viorica Dăncilă rar scapă o ocazie să facă o gafă, lucru care s-a întâmplat şi în şedinţa de Guvern de joi, când premierul a vorbit despre „România românească”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În continuare aş dori să punctez câteva date care dovedesc faptul că economia României se află pe un trend ascendent  şi va continua ritmul de creştere. Ţara noastră a înregistrat în primele două luni un nivel record al investiţiilor străine directe, depăşind 1 miliard de euro, cel mai ridicat nivel după criza economică. (...) De asemenea, exportul de servicii din această perioadă s-a majorat cu aproape 600 milioane euro, respectiv cu 17,5%, ceea ce înseamnă un surplus comercial de 1,3 miliarde euro. (...) În legătură directă cu evoluţia bună a economiei este şi faptul că în februarie România s-a plasat pe locul 2 la nivel european în ceea ce priveşte lucrările în construcţii. Toate acestea sunt date care confirmă măsurile bune pe care guvernul PSD-ALDE le-a luat şi în acelaşi timp arată că România românească ... economia românească se dezvoltă pe o bază sănătoasă”, a declarat Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: