Noul vicepreşedinte executiv al Forza Rossa a lucrat la Porsche

Noul vicepreşedinte executiv al Forza Rossa a lucrat la Porsche

Grupul Forza Rossa, reprezentantul exclusiv al mărcii Ferrari în România şi în regiune, l-a recrutat pe Bogdan Militaru în funcţia de vicepreşedinte executiv.


Fost brand manager la Audi România, parte a Porsche România, Bogdan Militaru are o experienţă de peste 20 de ani în sectorul auto din ţară şi, de acum, va fi responsabil cu coordonarea activităţilor de vânzări, post-vânzari si marketing pentru brandurile Ferrari si Aston Martin.
 
În 2007, soţii Bazac prin compania „Forza Rossa România” deveneau importatori al mărcii Ferarri pe plan local. Tot atunci, ei inaugurau primul sediu şi showroom din Otopeni, pentru ca ultrerior să se extindă cu un magazin Ferarri şi pe Calea Victoriei. Toate acestea însă, s-au închis în 2016, în urma unor probleme financiare. Actuala companie care reprezintă astăzi marca Ferarri în România este Forza Rossa Holding LTD, fost acţionar al companiei româneşti cu care, oricum, fostul ministrul Bazac nu  mai are vreo legătură în contextul în care acesta nu mai deţine vreo acţiune. 
 
citeste totul despre: