Noul şef al ANAF, implicat în zeci de procese cu Fiscul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Triculescu, proaspăt numită în locul lui Ionuţ Mişa la şefia ANAF, are zeci de procese pe rolul Tribunalului Dolj şi al Curţii de Apel Craiova în care se judecă cu Fiscul doljean.

Spre exemplu, pe rolul Tribunalului Dolj se află nu mai puţin de 23 de procese în care CII Triculescu Mihaela este parte în procese în care partea adversă este DGRFP Dolj, Finanţele Publice Locale sau Registrul Comerţului.

Pe rolul Curţii de Apel Craiova se află alte 5 procese, ultimul dintre ele fiind iniţiat, la 13 decembrie 2018 de către DGRFP CRAIOVA - AJFP DOLJ împotriva ROBELIA IMPEX SRL prin lichidator CII Triculescu Mihaela.

Numele noului şef al ANAF apare însă şi în alte procese din ţară, nu numai din Dolj, un astfel de ultim dosar fiind înregistrat la Tribunalul Arad, cu nou termen de judecată la data de 30.01.2019. 

Un alt proces este înregistrat chiar pe rolul Tribunalului Bucureşti, cu termen de judecată pe data de 18 ianuarie 2019.

Potrivit datelor portal.just.ro, numele noului şef al ANAF este parte în nu mai puţin de 96 de dosare, în care instanţa s-a pronunţat deja sau este în curs de judecare asupra cererilor formulate împotriva debitorilor pe care noul şef al ANAF îi reprezintă sau pe care CII Mihaela Triculescu i-a chemat în judecată. 

În majoritatea acestor procese, noul şef al ANAF trebuie să se judece cu reprezentanţi ai Fiscului local, ceea ce, în situaţia de faţă, ca preşedinte al ANAF, ar putea fi catalogat drept conflict de interese.

Noul şef ANAF a explicat de ce a picat examenul oral la Antifraudă

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite