Mişa impune omerta la ANAF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul ANAF – structură subordonată Ministerului Finanţelor – a fost trimisă o circulară care interzice angajaţilor să mai vorbească cu „puterile statului”, inclusiv cu persoanele din cadrul MFP. Circulara este semnată tocmai de Ionuţ Mişa, fost ministru de Finanţe.

Documentul a fost dezvăluit economica.net de către fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu. Ordinul şefului ANAF apare la scurtă vreme după ce Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor şi, legal, superiorul lui Ionuţ Mişa, a mers în sediul ANAF şi a criticat dur performanţele slabe ale instituţiei în ce priveşte colectarea veniturilor din taxe şi impozite la buget.

„Având în vedere că ANAF este un organ de specialitate al administraţiei publice cenrale care organizează, îndrumă, coordonează şi controlează activitatea structurilor subordonate, începând cu data prezentei, corespondenţa purtată de structurile pe care le coordonaţi cu organele reprezentative ale puterii de stat, ale autorităţilor administrative autonome, precum şi cu alte autorităţi şi instituţii ale administraţiilor publice centrale, inclusiv cu Ministerul Finanţelor Publice, va fi semnată sau, după caz, avizată, de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Orice dispoziţie contrară prevederilor prezentei circulare îşi încetează aplicabilitatea”, se arată în circulara semnată de şeful ANAF, Ionuţ Mişa

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite