Ministrul Energiei: Pe partea de aprovizionare cu electricitate şi gaze suntem în grafic cu stocurile

Ministrul Energiei: Pe partea de aprovizionare
cu electricitate şi gaze suntem în grafic cu stocurile

Toma Petcu FOTO David Muntean

Pe partea de aprovizionare cu electricitate şi gaze naturale România este în grafic cu stocurile, având chiar stocuri suplimentare datorită condiţiilor meteo favorabile din această perioadă, a declarat miercuri ministrul Energiei Toma Petcu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat de premierul interimar Mihai Fifor dacă sunt probleme pe partea de energie, Petcu a spus: „Ieri s-a desfăşurat o şedinţă în comandamentul de iarnă, dispeceratul energetic naţional. Până la momentul acelei analize, nu a fost niciun fel de problemă. Sunt pregătite echipele de intervenţie, dacă va fi cazul de intervenţie la deconectări”.

„Pe baza datelor, pe partea de aprovizionare cu electricitate şi gaze, la ora actuală suntem în grafic cu stocurile, chiar putem să spunem că spre deosebire de ce am estimat că o să consumăm avem stocuri suplimentare datorită condiţiilor meteo favorabile din această perioadă”, a declarat ministrul Energiei, în şedinţa de Guvern

El a precizat că dacă vor fi probleme, ministerul va colabora în permanenţă cu Ministerul de Interne, cu Ministerul Transporturilor pentru rezolvarea şi remedierea oricărei situaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările