Ministrul Economiei: Există vile cu piscine care au subvenţie la gaz. Trebuie stabilit cine are cu adevărat nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil -Daniel Popescu, susţine că trebuie definit clar cine sunt românii care au cu adevărat nevoie de subvenţii, deoarece există în jurul Bucureştiului vile cu piscine încălzite care beneficiază de subvenţie la gaz.

"Constat că există tendinţe de a 'supralicita' sau 'supradimensiona' sensul declaraţiilor mele cu privire la necesitatea definirii consumatorului vulnerabil. Da, este nevoie să definim clar cine sunt românii care au nevoie cu adevărat de subvenţie. Aşa cum am mai spus există în jurul Bucureştiului vile cu piscine încălzite care beneficiază de subvenţie la gaz, ceea ce este strigător la cer. Este o risipă de resurse financiare care se dau în acest moment către toată lumea", a scris Virgil Popescu pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că pentru definirea consumatorului vulnerabil va trebui creat un grup de lucru interministerial.

"Reamintesc că acest concept nu va fi realizat doar de Ministerul Economiei, ci vom crea un grup de lucru interministerial cu cei de la Ministerul Muncii şi de la Ministerul Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Să lucrăm într-adevăr pentru oameni, nu doar pentru anumite grupuri de interese", a explicat ministrul Economiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite