Ministerul Transporturilor vrea să schimbe 119 membri ai CA din companiile aflate în subordine

Ministerul Transporturilor vrea să schimbe 119 membri ai CA din companiile aflate în subordine

Ministerul Transporturilor a lansat un plan de schimbare a Consiliilor de Administraţie în aproape 20 de companii, luând în calcul să schimbe până la 119 administratori, scrie profit.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Schimbările au fost pregătite pentru Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi, ROMATSA, Tarom, Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, Aeroporturile din Constanţa şi Timişoara, CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, Telecomunicaţii CFR, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Compania Naţională de Investiţii Rutiere, Administraţia Canalelor Navigabile, Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi, Administraţia Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu, Metrorex, Palatul CFR, arată profit.ro.
 
În urmă cu un an, şi Ministerul Finanţelor a lansat o procedură similară pentru companiile din portofoliu, blocându-se însă la evaluarea ofertelor depuse de experţii care trebuie să îi recruteze pe noii membri de CA.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările