Metrorex va discuta micşorarea salariilor angajaţilor într-o întâlnire viitoare cu sindicaliştii

Metrorex va discuta micşorarea salariilor angajaţilor într-o întâlnire viitoare cu sindicaliştii

Foto: Inquam photos

Subiectul micşorării salariilor angajaţilor Metrorex va fi discutat la o întâlnire viitoare între conducerea companiei şi sindicatul salariaţilor, informează Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (USLM), după discuţiile de marţi dintre cele două părţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Referitor la micşorarea salariilor, aceasta se va discuta în cadrul unei întâlniri ulterioare a părţilor", spun reprezentanţii USLM.
 
De asemenea, în urma discuţiilor de marţi, Metrorex a recunoscut calitatea USLM de sindicat reprezentativ la nivel Metrorex SA şi semnatar al Contractului Colectiv de Muncă pe 2020/2021, iar cele două părţi au convenit că nu vor fi iniţiate măsuri disciplinare împotriva angajaţilor pentru oprirea voluntară a lucrului.
 
Totodată, sindicatul de la metrou arată că părţile au mai stabilit că Metrorex nu va efectua disponibilizări de personal şi va căuta alte soluţii pentru rezolvarea problemelor de natură economică.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările