Metodă revoluţionară de plată. Vei putea finaliza o comandă online, chiar dacă nu dispui de fonduri suficiente pe card

Metodă revoluţionară de plată. Vei putea finaliza o comandă online, chiar dacă nu dispui de fonduri suficiente pe card

Chiar dacă nu dispui de fonduri suficiente pe card, o soluţie de plată revoluţionară dedicată magazinelor online te va lăsa să finalizezi comanda. Acest lucru va fi posibil ca urmare a unui parteneriat între Credius Pay şi procesatorul de plăţi electronice NETOPIA mobilPay.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, clienţii care doresc să facă o comandă sau să plătească o factură prin intermediul mobilPay şi cărora li se transmite că nu au suficienţi bani pe card în momentul finalizării comenzii, vor avea posibilitatea de a plăti cu ajutorul Credius Pay. Prin această nouă opţiune, le va fi pusă la dispoziţie instant o sumă între 100 şi 750 de lei, pentru ca aceştia să finalizeze procesul de plată cu succes şi să nu fie nevoiţi să renunţe la cumpărături. Comisionul de acordare este 0, iar semnarea acordului pentru împrumut se desfăşoară online, prin completarea unui formular de către client. De asemenea, operaţiunea nu implică niciun cost suplimentar pentru comerciant.

„Parteneriatul pe care l-am lansat împreună cu cei de la Credius Pay este menit să crească semnificativ vânzările magazinelor online partenere NETOPIA mobilPay, cu mai puţine comenzi anulate. Procedura este simplă şi nu necesită mult timp, astfel că vine la îndemâna oricărui cumpărător care îşi doreşte un anumit produs sau serviciu dar nu are suficiente fonduri pe card“, a declarat Antonio Eram, CEO şi Fondator NETOPIA mobilPay.

Clienţii celor peste 4.000 de parteneri NETOPIA mobilPay pot beneficia de noua funcţionalitate de la sfârşitul anului trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările