Mesajul emoţionant al hotelierilor greci pentru turiştii români: Scuzele nostre sunt o obligaţie către prietenii noştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii greci pun preţ pe turiştii români care îi vizitează în fiecare an, motiv pentru care au decis să le mulţumească acestora printr-un mesaj emoţionant.

Un reprezentant al hotelierilor din Skala Potamia, Thassos, a postat de mulţumire, pe un grup de Facebook dedicat turiştilor români în Grecia, în care îşi oferă de asemenea scuzele pentru situaţia în care guvernul grec îi pune pe românii care au ales această destinaţie de vacanţă.

Iată mesajul integral al hotelierilor:  

„Consiliul hotelierilor din Skala Potamia, Thassos, precum şi locuitorii staţiunii, am dori să mulţumim şi să salutăm toţi turistii care dea lungul anilor ne-au arătat suportul lor prin prezenţa constantă din fiecare an.

S-au creat legături puternice între prietenii noştri, familiile de români, care vin în fiecare an pe Insulă, şi noi, hotelierii, antreprenorii,... care vă aşteptăm şi facem tot posibilul să vă bucuraţi de cea mai bună ospitalitate.

Cu toate acestea, în acest an Covid19 a pus multe piedici şi a dus la impunerea multor condiţii negative pentru prietenii noştri români. Adevărul este că de la începutul primei luni de la deschiderea vămilor (perioada post carantină) pentru prietenii noştri balcanici, am fost martori la o creştere significantă a cazurilor de Covid 19, motiv pentru care guvernul Greciei a decis să facă nişte schimbări atât pentru siguranţa populaţiei elene cât şi cea a turiştilor. Guvernul nostru a impus măsuri stricte de sănătate pentru siguranţă tuturor împotriva pandemiei, însă care au făcut foarte dificilă intrarea în ţară a turiştilor. Rezultatul fiind o mare nemulţumire şi dezamăgire a prietenilor noştri români, dat fiind faptul că intrarea în Grecia se face cu:

A. Costuri mari, datorită testelor obligatorii

B. Oboseală multă, datorită faptului că timpul de aşteptare în vamă este foarte mare

C. Incertitudine datorită schimbărilor subite şi deciziilor neaşteptate ale guvernului nostru

De aceea considerăm că scuzele nostre sunt o obligaţie către prietenii noştri români pentru situaţia actuală şi vă promitem că mereu vă vom aştepta cu speranţa să ne vizitaţi, an de an, întotdeauna sa ne revedem cu bine şi sănătoşi!!!”

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite