Marile magazine afirmă că sunt bine aprovizionate: Nu există motive pentru a face stocuri

Marile magazine afirmă că sunt bine aprovizionate: Nu există motive pentru a face stocuri

Marile magazine din România fac apel la clienţi să nu se înghesuie la cumpărături în acest weekend, în contextul noilor restricţii care vor intra în vigoare luni, afirmând că sunt bine aprovizionate şi că nu există motive pentru a face stocuri personale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Magazinele membrilor Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât şi în depozite, cu stocuri de alimente şi produse de igienă şi sanitare, chiar şi în condiţiile în care este posibil ca în acest sfârşit de săptămână să se înregistreze o uşoară creştere a cererii şi numărului de consumatori”, arată asociaţia, într-un comunicat de presă.

AMRCR îi asigură pe clienţi că magazinele vor rămâne funcţionale, bine aprovizionate şi nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare.

„Facem un apel către toţi consumatorii să ţină seama de condiţiile privind autoprotecţia (purtarea măştii, păstrarea distanţei de siguranţă etc.) şi să respecte indicaţiile personalului de pază şi ordine în ceea ce priveşte accesul în magazine”, arată asociaţia.

Totodată, AMRCR informează că au fost revăzute procedurile de transport şi aprovizionare, se analizează oportunităţi suplimentare pentru produsele şi producătorii locali, precum şi soluţiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările