Managerul care nu se fereşte să meargă în costum pe bicicletă: Emigraţia, cea mai mare problemă de retenţie

Managerul care nu se fereşte să meargă în costum pe bicicletă: Emigraţia, cea mai mare problemă de retenţie

Andrew Peirson este managing director al JLL pe România şi sud-estul Europei din aprilie, anterior el ocupându-se de businessul companiei în regiune din biroul companiei din Serbia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este în această parte a Europei de peste 10 ani, a început în Cehia şi au urmat apoi Sofia, Belgrad şi acum România. Despre Serbia, locul în care managerul a avut biroul în ultimii ani, spune că este România în urmă cu 6-7 ani. Originar din Middlesbrough, imediat după Universitate, managerul s-a angajat la King Sturge, companie care în urmă cu câţiva ani a fost preluată de JLL. A lucrat în Anglia o perioadă, iar apoi a ajuns în regiune, de unde nu a mai plecat. 
 
 Despre România, Andrew Peirson spune că a revenit în vizorul investitorilor, iar ţara nu ar mai trebui să se mai compare cu Polonia, ci să se poziţioneze ca o capitală a Europei de Sud-Est. “Toata lumea redevine obsedată de România. Oameni care acum 3-4 ani jurau că nu se vor întoarce aici, acum sunt din nou în piaţă”, spune Peirson, care a explicat că interesul pentru România vine în contextul în care Cehia şi Polonia, două pieţe importante, sunt deja supraîncălzite, iar acum investitorii caută locuri noi în care să cheltuiască. “În prezent acest loc este România. În 2016 va fi România şi Ungaria, care îşi va reveni”, consideră managerul Jll. 
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: