Ludovic Orban: În fiecare zi descoperim noi bombe în buget. Încercăm să reparăm stricăciunile

Ludovic Orban: În fiecare zi descoperim noi bombe în buget. Încercăm să reparăm stricăciunile

Ludovic Orban susţine că în fiecare zi descoperă noi găuri în bugetul lăsat de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi, după şedinţa conducerii PNL, că în fiecare zi descoperă „noi bombe în buget”, pentru care e nevoie de intervenţii prompte, menite să „repare stricăciunile”.

”Am prezentat pe scurt prima săptămână a Guvernului pe care-l conduc şi problemele fără număr care trebuie rezolvate din cauza incapacităţii, relei voinţe şi indolenţei Guvernului PSD”, a anunţat Orban, adăugând: ”În fiecare zi descoperim noi bombe, noi bombe în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă pentru a repara stricăciunile”.
 
”Am cerut grupurilor parlamentare sprijin pentru activitatea Guvernului şi am prezentat planurile”, a afirmat premierul.
 
Anterior, la instalarea ministrului Tineretului şi Sportului, Orban a anunţat că în fiecare zi mai descoperă câte o gaură şi câte o cheltuială care trebuia făcută, enumerând rambursări de TVA de peste 5 miliarde neonorate, întârziate faţă de termenul legal, lucrări de PNDL, situaţii de lucrări avizate spre decontare de peste 5 miliarde, care datează de luni de zile şi niciun leu în buget pentru decontările respective, concedii medicale neplătite de şase luni de zile de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, scrie news.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: