Lucrările la pasajul rutier Mogoşoaia avansează în ritm de melc FOTO VIDEO

Lucrările la pasajul rutier Mogoşoaia avansează în ritm de melc FOTO VIDEO

Foto Asociaţia Pro Infrastructura

Asociaţia Pro Infrastructură a realizat o filmare pe şantierul pasajului rutier Mogooaia şi susţine că ritmul lucrărilor este mediocru. Reprezentanţii asociaţiei consideră că este necesară o urgentare a etapelor, altfel nu se va rezolva problema traficului infernal nici în 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

La pasajul rutier Mogoşoaia, de la intersecţia DNCB cu DN1A Bucureşti-Mogoşoaia, Asociaţia Pro Infrastructură susţine că ”ritmul lucrărilor este unul mediocru”.
 
”Faţă de vizita noastră de la începutul lunii iulie constructorul Strabag nu a reuşit să finalizeze bretelele de la nivelul solului prin care va fi deviat traficul de pe centura Bucureşti, astfel încât să poată fi continuate lucrările la pila şi culeea dinspre Otopeni”, scrie Asociaţia Pro Infrrastructura.
 
„Este necesară o urgentare a acestor etape, inclusiv relocarea utilităţilor. În caz contrar, nu vom reuşi să scăpăm de traficul infernal pe care îl putem observa în imagini nici în 2021”, a transmis organizaţia.
 
 
 
 
În primăvara anului trecut, Asociaţia Pro Infrastructură se plângea de aceleaşi întârzieri în efectuarea lucrărilor, amintind că CNAIR a lansat licitaţia în 10.06.2017, iar contractul a fost semnat în 23.10.2018 cu Strabag, deşi se putea mai repede.
 
„Deja suntem în întârziere şi cu etapa de proiectare pentru că antreprenorul a aşteptat după autorităţile locale să-şi pună parafa pe un document.
 
Cei de la Strabag ar trebui să finalizeze proiectul tehnic în luna iunie. Apoi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuie să-l aprobe. Desigur, pot să apară obiecţii. Urmează emiterea autorizaţiei de construire. Abia după aceea apar utilajele la lucru în teren (poate prin septembrie).
 
Timpul de execuţie? Doi ani, conform contract. În realitate? Mai discutăm. Le dorim tuturor şoferilor nervi tari în continuare. Şi responsabililor care nu au făcut şi nu fac ceea ce trebuie... uraţi-le voi”, nota Asociaţia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: