Lotul 3 al autostrăzii Sebeş - Turda nu a mai fost inaugurat, ci reparat

Lotul 3 al autostrăzii Sebeş - Turda nu a mai fost inaugurat, ci reparat

O parte din Autostrada Sebeş-Turda, care ar fi trebuit să fie inaugurată în luna ianuarie, a intrat în reparaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constructorul italian Tirrena Scavi  a început la 26 martie lucrările de reparaţii, în special cele de frezare a bitumului în exces şi de turnare a unui nu asfalt, scrie economica.net, precizând că, în paralel cu lucrările de reparaţii, firma constructoare derulează activităţi de întreţinere.
 
În ianuarie, CNAIR a amânat cu 90 de zile recepţia lotului 3 al Autostrăzii Sebeş – Turda, din cauza execesului de bitum şi a problemelor de rugozitate şi planeitate.
 
Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a declarat că există în continuare o serie de neconformităţi care ar pune în pericol siguranţa circulaţiei (probleme legate de rugozitatea şi planeitatea asfaltului).
 
În replică, un reprezentant al constructorului îi acuza atunci pe şefii de la Drumuri de rea-voinţă pentru că nu vor să recepţioneze noua şosea, care ar fi gata încă de anul trecut.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: