Locuitorii din Piteşti au primit gratuitate la... metrou

Locuitorii din Piteşti au primit gratuitate la...
metrou

Locuitorii din Piteşti au primit „cadou“ de la Consiliul Local al oraşului gratuitate la transportul cu... metroul, deşi oraşul nu dispune de acest mijloc de transport şi nici nu îl va avea „în următorii 200 de ani“, a spus însuşi primarul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Local Piteşti a decis un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi la transportul cu metroul, scrie ziarulargesul.ro.

Însă primarul Cornel Ionică a explicat că este vorba despre o eroare la redactarea legii, deoarece „în loc de transport în comun trebuie musai să treci în hotărâre «metrou»“.

„Aşa zice legea, aşa facem. Am tot căutat modalităţi să ocolim acest termen, dar nu avem cum. Este evident că gratuitatea în Piteşti se referă la autobuz, căci metrou nu cred că vom avea în următorii 200 de ani!“, a spus Ionică.

Lista de gratuităţi include persoanele cu handicap grav şi accentuat, asistenţii personali ai acestora, dar şi cetăţenii de onoare ai municipiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările