Lista ruşinii: Cine vrea să fure banii românilor din Pilonul II. Cei 10 demnitari se vor alege cu plângeri penale

Lista ruşinii: Cine vrea să fure banii românilor din Pilonul II. Cei 10 demnitari se vor alege cu plângeri penale

Aprobarea de către Guvern a ordonanţei care permite ca statul, prin Fondul de Garantare, să poată deveni administrator al pensiilor private obligatorii (Pilonul II) în cazul în care actualii administratori se vor retrage din ţară, din cauza cerinţelor impuse de Executiv, continuă să stârnească ample reacţii. Senatorul liberal Florin Cîţu a publicat lista celor 10 demnitari care vor să fure de la români.

„Lista ruşinii! Români care fură de la români. Exact acum un an va spuneam că Dragnea o să va fure banii din pensiile private. Am avut dreptate. Încă o lecţie pentru trompetele sinecuriste ale PSD-ului. 
  
Ieri la ordinul lui Dragnea guvernul a adoptat o ordonanţa de urgenţă prin care pune cruce administrării private a pensiilor în România. 
  
Mai mult ASF este părtaşă la acest jaf. Ce “analiză” a făcut ASF de a fost de acord să reducă cerinţele de capital social TOCMAI pentru investiţii în proiectele PPP ale guvernului? Acest tip de investiţii, cu grad mare de risc de FALIMENT, cer mai mult capital nu mai puţin. Mai ales când este vorba de un guvern fără experienţă în acest domeniu. Conducerea ASF va da un raspun în Parlament! 
  
 Am decis că e momentul să îi facem să răspundă pentru asta. 
  
Nu credeam că voi face acest lucru vreodată. Astăzi deschid public o lista cu persoanele care v-au confiscat banii din pilonul II de pensii. 
  
Liviu Dragnea 
 
Darius Vâlcov 
 
Eugen Teodorovici 
 
Viorică Dăncilă  
 
Viorel Ştefan 
 
Cristian Socol 
 
Dan Armeanu 
 
Leonard Badea 
 
Olguţa Vasilescu 
 
Marius Budăi 
  
Lista rămâne deschisă. 
  
Toţi cei de pe listă au încălcat aproape un sfert din codul penal. Faptele lor fiind agravante pentru că au premeditat acest jaf. 
  
În primele zece zile după preluarea guvernării de PNL, toţi cei de pe lista vor primi plângeri penale. 
  
Locul lor este alături de Dragnea, la puşcărie. 
  
În PNL, mai multe departamente lucrează pentru a creeă o asociaţie formată din cei 7 milioane de păgubiţi că aceştia să-şi recupera prejudiciul”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: