Lidl deschide un nou magazin. Ce produse vor avea reduceri semnificative

Lidl deschide un nou magazin. Ce produse vor avea reduceri semnificative

Lidl continuă investiţiile în România prin deschiderea unui nou magazin, pe data de 26 septembrie. Odată cu inaugurarea acestuia, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua unitate va fi inaugurată în oraşul Iaşi şi va fi situată pe Strada Bucium, Nr. 53E. Magazinul din Iaşi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp şi dispune de 115 de locuri de parcare. Orarul de funcţionare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 şi 22:00, şi duminică între 08:00 şi 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea unităţii din localitatea Iaşi îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii şi acţiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 26 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele.

Procesul de execuţie a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficienţă energetică. De exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalaţiile de ventilaţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: