KFC România angajează urgent peste 400 de persoane. Ce salarii oferă şi care sunt posturile disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi domeniul HoReCa trece printr-o perioadă plină de provocări, KFC România angajează peste 400 de persoane, în mai multe oraşe din ţară.

În cadrul echipelor din restaurante sunt disponibile locuri de muncă pe diferite funcţii: lucrător bucătărie, bucătar, casier, în Bucureşti, dar şi în oraşe precum Sibiu, Constanţa, Timişoara, Cluj, Braşov, Ploieşti, Târgovişte, Oradea şi Arad. De asemenea, serviciul KFC Delivery este în continuă expansiune, pentru a acoperi nivelul de cerere din partea consumatorilor, comenzile la domiciliu devenind un obicei de consum din ce în ce mai popular.

Prin urmare, KFC are disponibile  32 de posturi pentru poziţia de curier în Bucureşti. Mai mult, până la finalul anului sunt planificate noi deschideri de restaurante la nivel naţional, care urmează să creeze încă 80 de noi locuri de muncă.

În acest moment, KFC deţine în portofoliu 83 de restaurante pe întreg teritoriul României şi înregistrează peste 3.000 de angajaţi, pe diferite poziţii. Fiecare unitate performează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajaţi, în funcţie de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau stradal. 

„În pofida provocărilor din ultimele luni, KFC România a dovedit că este un brand puternic, cu o capacitate mare de adaptare. Ne bucurăm să anunţăm că, pe lângă continuarea planurilor de dezvoltare prin deschiderea de noi restaurante, creăm şi noi locuri de muncă. Susţinem astfel atât candidaţi fără experienţă, cât şi persoane care activează deja în industria HoReCa şi au nevoie sau îşi doresc să facă o schimbare. Iar eu sunt un exemplu clar că, prin dorinţă şi determinare, poţi să dezvolţi o carieră frumoasă în cadrul companiei.

Cu o experienţă profesională de peste 22 de ani, am început ca Manager al primului restaurant KFC din România, respectiv cel de la Romană şi, în timp, am ocupat diverse poziţii, până la cea de astăzi. Filosofia noastră este să le oferim oamenilor, dincolo de un loc de muncă stabil, un cadru propice în care să înveţe şi să se dezvolte în fiecare zi”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Program flexibil şi venituri brute de până la 3400 lei pentru Crew Member

Cei care îşi doresc să facă parte din echipa KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore, în funcţie de nevoile personale şi profesionale ale fiecăruia.

La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an şi 2 ani, tichete de masă şi alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne. În cazul unui Crew Member, de exemplu, veniturile brute pot ajunge până la suma de 3.400 lei raportat la un program full time, de 8h. 

În cadrul KFC România există multiple oportunităţi interne de promovare şi dezvoltare, pentru cei care îşi doresc să investească într-o carieră pe termen lung în companie. Pentru angajarea la nivel de new entry nu este nevoie de experienţă anterioară. Angajaţilor li se oferă traininguri specializate, care îi ajută atât pe cei recent intraţi în echipă să se integreze uşor şi să îşi înţeleagă atribuţiile, cât şi pe cei cu experienţă, care îşi pot construi o carieră profesională în cadrul unei companii internaţionale. Noii angajaţi au acces atât la instruire practică în restaurant, realizată de experţi, cât şi la training-uri online, sub formă de cursuri şi teste.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite