Kaufland oferă 6.000 de mese gratuite pentru medicii din prima linie în lupta cu COVID-19

Kaufland oferă 6.000 de mese gratuite pentru medicii din prima linie în lupta cu COVID-19

Kaufland hrăneşte medicii şi asistentele

Kaufland România sprijină medicii din prima linie în lupta cu COVID-19 care au nevoie de o masă caldă şi oferă alimentele necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri, timp de o lună, în cadrul iniţiativei #Acum, lansată de restaurantul Kané - New Romanian Cuisine, devenit temporar bucătărie comunitară.

Cu sprijinul Asociaţiei Act for Tomorrow, Kaufland va asigura alimentele pentru pregătirea a 1.500 de meniuri pe săptămână, în următoarea lună. Organizatorii proiectului vor servi zilnic mâncare medicilor şi asistentelor care lucrează neobosit în spitalele din Bucureşti, precum şi persoanelor vârstnice rămase fără ajutor.

Meniul oferit va cuprinde supă, fel principal şi desert, preparate de către Chef Cătălin Bejenariu şi echipa sa din bucătăria Kané , cu standardele de calitate ale celebrului restaurant, respectând toate măsurile de siguranţă.

Livrările se realizează  prin intermediul echipei Kané către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş, Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu şi Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. De asemenea, voluntari de la Asociaţia Studenţilor în Construcţii livrează către persoanele vârstnice din Bucureşti, rămase fără sprijin în această perioadă dificilă.

Colaborarea este posibilă prin crearea unui mecanism unic ce a presupus reorganizarea fluxurilor interne şi angrenează bucătari de la alte restaurante care şi-au suspendat temporar activitatea şi astfel sunt incluse într-un sistem nou, ce vine în beneficiul celor care au nevoie de sprijin în această perioadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările