iPhone 4, în oferta operatorilor de telefonie mobilă de sărbători

Terminalul iPhone 4 al celor de la Apple va fi disponibil în portofoliul de produse al Cosmote România în perioada următoare, potrivit companiei. Utilizatorii se pot înregistra pe site-ul Cosmote pentru a afla informaţii despre data lansării iPhone 4. În prezent, dintre operatori, doar Orange comercializează iPhone 4, iar cei de la Vodafone au anunţat că terminalul va fi disponibil şi în oferta lor de produse până la finele anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, cu 6,7 milioane de clienţi la finele anului trecut, vine la scurt timp după ce, săptămâna trecută, oficialii Vodafone au anunţat şi ei disponibilitatea iPhone 4 în oferta de produse. Atunci Liliana Solomon, fostul CEO al Vodafone, spunea că în 2015, clienţii vor avea mai multe terminale, fiecare cu propria cartelă (SIM), care vor interacţiona şi se vor sincroniza între ele. „Peste cinci ani un client va fi mai bine informat pentru că Internetul va aduce mai aproape informaţiile şi le va face mult mai accesibile decât în prezent. De asemenea, Internetul va aduce schimbări semnificative în viaţa personală şi profesională a unui client, într-o manieră pe care acum abia o întrezărim”, a spus Solomon.

Astfel, reprezentantul Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală cu 9,8 de milioane de clienţi, a lăsat să se înţeleagă că, de Crăciun, pasionaţii de Apple iPhone 4 vor putea achiziţiona terminalul-vedetă şi din magazinele Vodafone, nu doar de la concurenţii de la Orange România. În prezent, preţul încă nu este cunoscut, iar terminalul Apple nu se comercializează oficial în reţeaua operatorului, ci este distribuit la angajaţi şi la companiile partenere.

Până de curând, terminalul iPhone 4 era comercializat de operatorul Orange România din 24 septembrie. Preţul unui astfel de telefon începe de la 169 de euro cu abonament Panteră 49 încheiat pe doi ani pentru versiunea de 16 Gb şi de la 269 de euro pentru cea de 32 de Gb.


iPhone 4 mai poate fi cumpărat şi de pe site-urile eMAG şi Evomag la preţuri ce încep de la 3.400 de lei pentru variant de 16 Gb.

iPhone 4, cel mai subţire smartphone

Apple iPhone 4 are funcţia FaceTime, care permite convorbiri video, un nou şi ecran cu cea mai mare rezoluţie de până acum integrată într-un telefon mobil, reuşind astfel să redea text, imagini şi videoclipuri foarte clare.

Gadgetul are şi cameră foto de cinci megapixeli cu bliţ LED, cameră video HD, procesor Apple A4, giroscop cu trei axe şi timp de vorbire de până la 40% mai mare.

Carcasa este din sticlă şi oţel inoxidabil, cei de la Apple susţinând că iPhone 4 este cel mai subţire smartphone din lume. Noul terminal vine însoţit de iOS4 , cea mai nouă versiune a sistemului de operare, care include peste 100 de noi caracteristici.

App Store oferă acces la peste 200.000 de aplicaţii
, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4. Orange este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a cărui reţea acoperă peste 1.000 de localităţi cu servicii 3G şi peste 100 de oraşe cu servicii 3G+, ce permit rate de transfer a datelor cu viteze de până la 14,4 Mbps.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările