Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, preia coordonarea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale

Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, preia coordonarea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale

Ioana Andreea Lambru Foto: pnl.ro

Secretarul general adjunct al Guvernului, Ioana-Andreea Lambru, va coordona activitatea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, printr-o decizie a primului-ministru Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Potrivit deciziei, secretarul de stat Ioana-Andreea Lambru ”exercită atribuţiile de coordonare a activităţii Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, (...) semnează toate documentele necesare în vederea exercitării atribuţiilor”.

Pe 30 ianuarie 2017, Ioana-Andreea Lambru a fost numită secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, post pe care l-a mai deţinut în perioada noiembrie 2012-iulie 2014.

Numele lui Lambru este printre cele şase propuneri făcute de către Miniserul Energiei pentru Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica.

Ioana-Andreea Lambru (31 de ani) a fost, în perioada 2009-2011, şefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci funcţia de secretar general al PNL. În mai 2011, Lambru a fost desemnată secretar general adjunct al PNL.

Ulterior, în noiembrie 2012, a fost numită secretar general adjunct al Guvernului, post din care a fost eliberată din funcţie în iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările