Investiţii de 42 milioane de lei la Romcarbon

Acţionarii producătorului de plăci şi profile din plastic Romcarbon Buzău au aprobat un program de investiţii de 41,95 milioane de lei pentru acest an şi participarea companiei la majorarea

Acţionarii producătorului de plăci şi profile din plastic Romcarbon Buzău au aprobat un program de investiţii de 41,95 milioane de lei pentru acest an şi participarea companiei la majorarea capitalului unei firme din grupul taiwanez Living Plastic. Totodată, acţionarii au aprobat plafonul de credite şi scrisori de garanţie bancară pentru anul 2007 şi au căzut de acord în privinţa constituirii de garanţii mobiliare şi imobiliare din patrimoniul societăţii. Romcarbon a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 45,6 milioane lei, în creştere cu 8,3% faţă de nivelul consemnat în 2005, de 42,1 milioane lei. Profitul net al firmei a crescut cu 32%, la 4,9 milioane lei, potrivit rezultatelor preliminate anunţate de firmă în luna februarie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările