Inbagaj.ro a lansat în Romania în premieră bagaje cu amprentă digitală X-RAY de la producătorul german TITAN

Inbagaj.ro a lansat în Romania în premieră bagaje cu amprentă digitală X-RAY de la producătorul german TITAN

Inbagaj.ro, liderul local al pieţei de bagaje şi accesorii de calatorie, a lansat în premieră noua serie de bagaje X-RAY de la producătorul de trolere TITAN, din Hamburg, Germania.

Cheia pierdută, combinaţia de numere uitată? - cu TITAN X-RAY PRO, astfel de probleme la deschiderea bagajelor sunt de domeniul trecutului: ca unic importator al producătorului german, Inbagaj.ro lansează în premieră o valiză cu amprentă digitală integrată pentru deblocarea încuietorii. Pentru deblocarea X-RAY PRO, turistul îşi poate salva amprenta personală şi poate deschide valiza pur şi simplu punând degetul pe ea. Ca şi întreaga serie X-RAY, X-RAY PRO impresionează prin carcasă robustă, atenţia la detalii şi manopera de înaltă calitate.

Design-ul inconfundabil, greutate minimă şi originea „Made in Germany” convinge de-a lungul întregii game de produse. X-RAY este prelucrat la standarde de înaltă calitate, iar prin utilizarea materialelor inovative ultrauşoare, utilizate doar pentru gama X-RAY rezultatul este unic, un bagaj ultrauşor - chiar şi cu un volum maxim de haine.

TITAN este unul dintre cei mai importanţi producători de trolere din Europa, fiind lider necontest al pieţei de trolere din Germania. Cu o gamă variată de produse care atrag cu caracteristicile lor inteligente designul unic şi preţurile atractive, TITAN este accesibil acum în Romania.

Inbagaj.ro, liderul local al pieţei de bagaje şi accesorii de călătorie se află în continuă expansiune, la fel şi gamele de produse pe care le comercializează, la cele mai avantajoase preţuri. Magazinul pasionaţilor de călătorii oferă clienţilor o gamă variată de produse de la cele mai renumite branduri din domeniu: trolere, genţi de voiaj, electronice, gadgeturi, accesorii şi cadouri pentru pasionaţii de călătorii. Pentru mai multe detalii accesaţi Inbagaj.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: