În plus, pentru trei dintre modele Ariston ofera în perioada 01 iunie – 30 septembrie o extindere automată a garanţiei de la 3 la 5 ani.

Toate modelel din noua gamă Ariston, cu puteri de până la 35 KW, dispun de un design deosebit, display în limba română si o interfaţă inteligentă şi uşor de folosit, termoreglare multizonă, cât şi de posibilitatea de integrare cu un sistem solar.

Clas Premium Evo şi Genus Premium Evo, noile modele în condensare, asigură o economie de până la 35% la consumul de gaz şi un randament ridicat, beneficii ce se reflectă în costurile lunare. În plus, cele două modele respectă tendinţele privind scăderea impactului asupra mediului înconjurător.

Noile modele Ariston sunt compatibile cu Sensys, un model inovativ de dispozitiv de comandă care asigură o gestionare facilă a întregului sistem, oferind astfel o utilizare optimă a întregului sistem de încălzire în funcţie de obiceiurilor de utilizare ale fiecărei familii.

 Începând cu luna martie, noile centrale termice sunt disponibile în reţeaua de parteneri autorizaţi Ariston. Modelele din noua gamă dispun de o durată de garanţie standard de 3 ani. Mai multe detalii se găsesc pe www.ariston.com/ro