FOTO Mobilierul se mută în "online" (P)

Secolul vitezei a rămas deja în urmă și încă suntem cu piciorul pe accelerație. Avantajele internetului nu mai au nevoie de nicio enumerare, mai ales că o astfel de încercare ar depăși spațiul destinat acestui articol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot mai multe dintre preocupările sau necesitățile noastre ne sunt mai la îndemână pe web și tot mai mulți ofertanţi de servicii sau produse încearcă să ne iasă în întâmpinare folosindu-se de acest apanaj al omului post-modern.


Când vine vorba de amenajarea locuințelor, vreaumobila.ro este unul dintre pionieri, oferind de mai bine de 5 ani servicii accesibile online. Se pare că elevul a crescut, și-a luat bacalaureatul și este gata pentru admitere.

Bibliografia pe care a pregătit-o este vastă și include mobilă făcută la comandă, mobilier standard - canapele, birouri, scaune, măsuțe de cafea, saltele, corpuri de iluminat -, produse electrocasnice și elemnte și accesorii de design interior. Dacă vreți să faceți parte din comisia de evaluare îl puteți vizita pe www.vraumobila.ro. Sau în showroom-ul din str. Glădiței, nr. 42, bl. T6, parter, pentru un examen foarte sever.

În ambele situații un consultant vă va sta la dispoziție, ascultându-vă sugestiile, analizând și evaluând fiecare detaliu, demarând proiectul și având grijă să fie dus la bun-sfârșit.

Consultanța, proiectarea, transportul și montajul (dacă este cazul) sunt gratuite și la fel este și solicitarea unei vizite la domiciliu. Iar cei de la vreumobila.ro ne asigură că vor să depășească, prin promptitudine, bariera sunetului. Și alte bariere.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: