Fostul premier Tudose: N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc să stea pe şantierul „arheologic“ A2, să-i poată mulţumi toată lumea personal?

Fostul premier Tudose: N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc să stea pe şantierul „arheologic“ A2, să-i poată mulţumi toată lumea personal?

Fostul premier Mihai Tudose, în prezent deputat Pro România, l-a numit pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc un „morman de incompetenţă”, deoarece pe Autostrada Soarelui şoferii au făcut cozi de câţiva kilometri pentru a ocoli un şantier „arheologic” pe care nu lucrează nimeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc şi cu foarte «harnicul» şi inutilul director de la CNAIR să stea ei aşa în picioare pe A2, pe la km 80 şi ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă şi abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un şantier «arheologic» unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenţă Cuc să stea acolo ca să-i poată mulţumi toată lumea personal?

P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, aşa cum spunea Rovana Plumb, şi am rămas cu România lui Dăncilă şi a lui Cuc... Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul şi să se mai şi înmulţească...

Pps. Postare în calitate de şofer care şi-a plătit rovinieta şi care stă de 2 ore şi jumătate pe autostradă .”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Vineri dimineaţă, pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 84, în zona localităţii Vlad Ţepeş, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu trei victime. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat îngreunat, pe banda de urgenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: