Fostul ministru al Muncii îl ceartă pe premierul Ludovic Orban: Încetaţi văicăreala şi apucaţi-vă de treabă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul ministru al Muncii si Justitiei Sociale Marius Budăi. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Fostul ministru al Muncii si Justitiei Sociale Marius Budăi. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi a adus duminică grave acuzaţii Guvernului Orban, susţinând că aleargă după fantome şi încurcă cifrele.

„#Guvernule_meu_2 încetează văicăreala şi apucă-te de treabă!

Am asistat zilele trecute la o regie extrem de proastă între premier şi ministrul muncii, precum că nu ar fi ştiut de diminuarea salariilor la unele agenţii din cadrul ministerului. Ce nu ne-aţi spus este că nici în apaŕatul propriu al ministerului nu aţi achitat salariile. Profesioniştilor.

Nu aţi majorat salariul minim brut garantat în plată şi pentru cei cu studii superioare, nu spuneţi clar dacă se vor aplica, în actuala formă, legile salarizării şi a sistemului public de pensii.

Mai mult, pentru dumneavoastră oamenii sunt nişte cifre care trebuie să dea bine la raportare. Nu ştiţi la ce mă refer? Vă spun eu.

În goana dumneavoastră după fantome, domnule Orban, aţi obligat ministrul muncii să scoată cifre şi iar cifre despre întârzierile din sistemul public de pensii. În graba doamnei ministru de a vă face pe plac, a început să facă tot felul de raportări, care mai de care mai fantasmagorice. Nu conta că prezintă cifre aiurea amestecând intrările cu dosarele ieşite din termen.

Aţi susţinut şi obţinut dublarea pensiilor "speciale" în Comisia pentru muncă şi protecţie socială din Camera deputaţilor, în aceeaşi zi în care spuneaţi la TV că vreţi desfiinţarea lor.

Ne spuneţi ce nu puteţi face din cauza PSD-ului, omiţând să ne spuneţi ce nu puteţi face din cauza propriei neputinţe.

Sunteţi la guvernare, aveţi majoritate, spor la treabă! Nu vă împiedică nimeni”, a scris Budăi pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru a amintit de mai multe iniţiative depuse recent de PNL care ar crea şi mai multă degringoladă.

„PS. Ce faceţi cu accizele la carburanţi? Le creşteţi iar, după ce aţi insistat în parlament că va scădea preţul la pompă?

Ce faceţi cu Legea pe care partidul dumneavoastră a depus-o în parlament referitoare la reducerea TVA?

Ce faceţi cu multitudinea de iniţiative legislative depuse pentru modificarea Legii salarizării unitare?

Le mai susţineti domnule Orban?”, conchide Budăi în mesajul pe Facebook. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite