Fostul director Romgaz cere reinstalarea în funcţie sau o plată compensatorie de 220.000 de euro. Ce salariu avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Volintiru

Fostul director al Romgaz, Adrian Volintiru, a cerut companiei reinstalarea în funcţie sau o plată compensatorie de 220.000 de euro, scrie Economedia.

Adrian Volintiru, care a fost demis, în ianuarie, de la conducerea Romgaz, a trimis în data de 6 septembrie o notificare prin avocat către actuala conducere a companiei controlate de stat prin care cere ca, în 15 zile, să fie reinstalat în funcţie pe durata a 21 de luni sau, în caz contrar, să i se plătească 1,17 milioane lei (respectiv 55.760 de lei lunar), sumă reprezentând salariile neîncasate până la finalul mandatului, potrivit Economedia.

Cele 21 de luni reprezintă perioada rămasă de la demiterea sa până la finele mandatului de 4 ani pe care îl primise Volintiru.

Dacă în cele 15 zile menţionate Consiliul de Administraţie al Romgaz nu răspunde sau răspunde negativ, Volintiru spune, tot prin intermediul notificării, că va merge în justiţie cu aceleaşi plângeri, la care va adăuga şi o solicitare pentru plata remuneraţiei variabile şi, în plus, îşi rezervă şi dreptul de a face plângere penală membrilor CA.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite