Fostă consilieră a lui Dăncilă, numită preşedinte al Salrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Bulai

Oana Gianina Bulai, consilier de stat pe educaţie şi sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă şi fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost numită membru provizoriu şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale a Sării (Salrom), monopolul de stat în domeniu controlat de Ministerul Economiei.

Ea l-a înlocuit ca membru provizoriu în CA pe Andrei George Ursărescu, fiul lui Dorinel Ursărescu, consilier al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) Gigi Dragomir şi fost parlamentar PNL şi ALDE de Neamţ. Andrei George Ursărescu a renunţat la mandatul de administrator al Salrom la finalul lunii octombrie 2018. Oana Gianina Bulai a fost numită şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Salrom, în locul directorului general al societăţii, Constantin Jujan, fost şef al Complexului Energetic Hunedoara, care şi-a păstrat calitatea de membru al CA, scrie profit.ro.

CV-ul său poatefi văzut AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite