Forbes: Cine sunt medicii care se luptă pe piaţa de fertilizare in vitro

În epoca modernă, infertilitatea a căpătat amploarea unui fenomen, iar fertilizarea in vitro devine încet, încet o industrie şi la noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În România există aproximativ 1.500 de cupluri sterile, potrivit estimărilor din lumea medicală, iar costul unei proceduri de fertilizare în vitro este, în medie, de 2.000 de euro.

Însă cifra reală a cuplurilor sterile - conform estimărilor Forbes - ar putea fi de trei-patru ori mai mare, pentru că nu toate cuplurile recunosc că au probleme, deci nu se duc la medic, deşi au ajuns la concluzia că nu pot concepe copii pe cale naturală.

Vezi pe forbes.ro într-o galerie foto cine sunt cei mai importanţi medici care activează în piaţa serviciilor de ferilizare in vitro şi ce clinici conduc

Află pe forbes.ro de ce businessul din servicii medicale este printre puţinele din România care şi-au păstrat sănătatea în anii de declin economic

Citeşte pe forbes.ro şi cât te costă sănătatea copilului tău

Vezi pe forbes.ro şi de ce au investit românii sute de milioane de euro în spitale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările